Відгуки клієнтів

Протягом останніх 12 місяців ми успішно активували понад 2.000 серверів. Відгуки наших клієнтів можна прочитати тут.
Відгуки клієнтівphoto
filled starfilled starfilled starfilled starfilled star
https://spacecore-img-strapi.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/Vector_67f3e41b7a.png

Використовую послуги цього хостинг-провайдера з грудня 2022 року. Сплачую за віртуальний сервер, він працює відмінно, без перебоїв.

Svetlana Abayemova

6/12/2023

filled starfilled starfilled starfilled starfilled star
https://spacecore-img-strapi.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/Vector_67f3e41b7a.png

Сподобалася швидка відгукність, хлопці молодці.

Anatoly Tikhomirov

6/11/2023

filled starfilled starfilled starfilled starfilled star
https://spacecore-img-strapi.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/Vector_67f3e41b7a.png

Моя проблема, яка виникла під час оплати криптою, була успішно вирішена підтримкою. Велика подяка вам за допомогу. А сервери працюють добре, немає нарікань.

Anna Vlasova

5/13/2023

filled starfilled starfilled starfilled starfilled star
https://spacecore-img-strapi.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/Vector_67f3e41b7a.png

Все працює відмінно без проблем, рекомендую всім.

Akhtam Elmurodov

3/18/2023

filled starfilled starfilled starfilled starfilled star
https://spacecore-img-strapi.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/Vector_67f3e41b7a.png

Рекомендую брати тільки тут, найкращий SpaceCore!

Oleg Samarin

3/17/2023

filled starfilled starfilled starfilled starfilled star
https://spacecore-img-strapi.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/Vector_67f3e41b7a.png

Все відмінно, рекомендую.

Aishat Efendiyeva

3/10/2023

filled starfilled starfilled starfilled starfilled star
https://spacecore-img-strapi.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/Vector_67f3e41b7a.png

Користуюся хостингом два місяці. Без зауважень. Жодного перезавантаження та викидів. Повністю відповідає замовленим тарифам.

Denis Luzin

3/6/2023

filled starfilled starfilled starfilled starfilled star
https://spacecore-img-strapi.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/Vector_67f3e41b7a.png

Сервіс чудовий, працює добре, без проблем, підтримка відповідає швидко і оперативно і знає відповіді на всі питання, які можуть виникнути, як у користувача з досвідом, так і у початківця. Часті знижки. Взагалі кажучи, найкращий хостинг на ринку.

Vasiliy

2/3/2023

filled starfilled starfilled starfilled starfilled star
https://spacecore-img-strapi.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/Vector_67f3e41b7a.png

Використовую послуги цього провайдера з березня 2022 року. У мене є віртуальний сервер, який я придбав зі знижкою 50%, і ця знижка залишилася назавжди. Проблем з роботою та оплатою ніколи не було. Є можливість оплати криптовалютою, що є зручним для багатьох. Рекомендую.

Vlad Fedchun

12/28/2022

filled starfilled starfilled starfilled starfilled star
https://spacecore-img-strapi.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/Vector_67f3e41b7a.png

Задоволений сервісом та швидкими рішеннями від служби підтримки.

Dmitry Alexandrovich

12/27/2022

filled starfilled starfilled starfilled starfilled star
https://spacecore-img-strapi.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/Vector_67f3e41b7a.png

Я вже близько 4 місяців користуюся послугами цього хостинг-провайдера, орендуючи 10 VDS. Технічна підтримка завжди допомагає у виникаючих питаннях, а ціни привабливі. Рекомендую SpaceCore!

Anton Avertyev

12/25/2022

filled starfilled starfilled starfilled starfilled star
https://spacecore-img-strapi.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/Vector_67f3e41b7a.png

Чудовий сервіс, я купую VPS, дуже зручно, що є оплата криптовалютою та великий вибір серверів. Протягом усього цього часу у мене не було жодних проблем. Рекомендую.

Tactical Universe

12/25/2022

filled starfilled starfilled starfilled starfilled star
https://spacecore-img-strapi.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/Vector_67f3e41b7a.png

Хороші хости за досить низьку ціну, працюють надійно, активна підтримка.

Evgeny Akshaev

11/22/2022

filled starfilled starfilled starfilled starfilled star
https://spacecore-img-strapi.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/Vector_67f3e41b7a.png

Uptime 150 днів, лише один раз пройшов вниз на 3 дні через вторгнення на хостинг.

Almaz Khannanov

5/30/2022

filled starfilled starfilled starfilled starfilled star
https://spacecore-img-strapi.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/Vector_67f3e41b7a.png

Гарний хостинг, вже неодноразово врятував у складних ситуаціях :) Рекомендую всім!

Egor Yegorov

5/28/2022

filled starfilled starfilled starfilled starfilled star
https://spacecore-img-strapi.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/Vector_67f3e41b7a.png

Гарний хостинг, гарна підтримка також. Все гаразд, рекомендую цей хостинг.

Danila Kharlamov

5/7/2022

filled starfilled starfilled starfilled starfilled star
https://spacecore-img-strapi.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/Vector_67f3e41b7a.png

Все працює чудово!!!

Dovlet Djoraev

4/29/2022

filled starfilled starfilled starfilled starfilled star
https://spacecore-img-strapi.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/Vector_67f3e41b7a.png

Хочу висловити подяку службі підтримки цього відмінного веб-сайту. Їх послуги дуже доступні! Знати, що вибирати і для чого це важливо. Дуже низькі ціни на їх обслуговування. Різні тарифи дуже добре впораються з DDoS-атаками, але найкращий варіант - тариф OVH Game, який підходить для серверів Minecraft. Тим, хто читатиме це, беріть OVH Франція за 2999! Дякуємо

Dmitry Tagiyev

1/15/2022

filled starfilled starfilled starfilled starfilled star
https://spacecore-img-strapi.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/Vector_67f3e41b7a.png

Підтримка на найвищому рівні, обговорили всі теми та надали багато порад, також вони вітають будь-який відгук від клієнтів, дуже приємно, коли тебе сприймають як клієнта, якого люблять.

Ryan Estirlin

8/16/2021

filled starfilled starfilled starfilled starfilled star
https://spacecore-img-strapi.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/Vector_67f3e41b7a.png

Найкращі, просто швидко працюють, швидко відповідають.

Emin Eminov

8/14/2021

filled starfilled starfilled starfilled starfilled star
https://spacecore-img-strapi.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/Vector_67f3e41b7a.png

Хлопці працюють дуже добре і оперативно. Я використовую SpaceCore понад рік для своїх проектів. Перед використанням сервера завжди перевіряв його характеристики з консолі — все точно відповідає заявленим ресурсам у білінгу. Сервери стабільні, особливо в Росії. Роботою техпідтримки задоволений. Однак були деякі проблеми з вихідними UDP з'єднаннями (Minecraft QUERY, RCON), але це зрозуміло — хостинг не спрямований на веб-сервіси. Ставлю 4,8 з 5, щоб тримати їх в тонусі)

Vitaliy Eksuzyan

8/1/2021

filled starfilled starfilled starfilled starfilled star
https://spacecore-img-strapi.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/Vector_67f3e41b7a.png

Все чудово. Видача напряму з сайту трохи повільна, але щодо ресурсів немає обману, диск справжній NVMe, летючий. Приблизно за 10 хвилин використання я не виявив недоліків. Швидко встановив все, що мені потрібно, і підняв свій сервер. Якщо щось станеться, я залишу запис.

Mikhail Mochkin

7/20/2021

filled starfilled starfilled starfilled starfilled star
https://spacecore-img-strapi.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/Vector_67f3e41b7a.png

Спочатку взяв VDS, користувався місяць, а потім перейшов на відведену машину. Захист від DDoS працює відмінно, оскільки на попередньому хостингу ми постійно були під атаками. Підтримка та технічна допомога доступні цілодобово.

Sergei Tav

4/11/2021

filled starfilled starfilled starfilled starfilled star
https://spacecore-img-strapi.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/Vector_67f3e41b7a.png

Топовий хостинг, адмін не спить. Якщо виникають проблеми, навіть не пов'язані з хостингом, вони оперативно надають допомогу. Ціни низькі, обладнання нове, ідеально підходить для серверів. Але краще уточнити у підтримки, який сервер підходить саме вам.

Mikhail Kireev

2/17/2021

filled starfilled starfilled starfilled starfilled star
https://spacecore-img-strapi.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/Vector_67f3e41b7a.png

Чудовий хостинг, підтримка швидко відповідає, заявлені ресурси відповідають, є лише одне, але: неможливо додати додаткове місце (диск) до існуючої конфігурації.

Dmitry Kireev

12/23/2020

filled starfilled starfilled starfilled starfilled star
https://spacecore-img-strapi.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/Vector_67f3e41b7a.png

Чудовий хостинг. Вперше звернувся для покупки та консультації, і я був порушений тим, як швидко та якісно вони відповідали в реальному часі, що проблематично для великих хостинг-провайдерів, а тут це просто Wow. Консультація була дуже детальною, і людина дійсно могла обговорювати та запропоновувати. Сам за себе хостинг є досить демократичним за ціною та ставленням до клієнтів - як до хорошого друга, що просто чудово і зустрічається рідко. Обладнання та сервери дуже хороші та розташовані в різних місцях. Є проблеми, але вони визнають їх, і це найголовніше. Щодо технічної підтримки, все загалом відмінно. Вони відповідають швидко і допомагають вирішувати багато проблем, навіть ті, які, здавалося б, не стосуються їх. Дякуємо, SpaceCore. Дуже задоволений знайомством та співпрацею. Так тримати!

Maxim Grinin

11/10/2020

filled starfilled starfilled starfilled starfilled star
https://spacecore-img-strapi.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/Vector_67f3e41b7a.png

Допомогли з виниклою проблемою, в цілому намагаються допомагати клієнтам у складних ситуаціях. Рекомендую.

Aligadzhi Huseynov

10/17/2020

filled starfilled starfilled starfilled starfilled star
https://spacecore-img-strapi.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/Vector_67f3e41b7a.png

Досвід роботи понад півроку. Підтримка оперативно відповідає через всі канали зв'язку. Якщо виникають аварійні ситуації, компенсують витрачений час. Великий вибір тарифів для будь-яких потреб. Рекомендую.

Pavel Sokurenko

8/29/2020

filled starfilled starfilled starfilled starfilled star
https://spacecore-img-strapi.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/Vector_67f3e41b7a.png

Взяв VPS, все працює чудово, якість відмінна. Ані разу не пошкодував, ціна прийнятна. Технічна підтримка - окрема подяка, вони допомагають з усім. Хочу, щоб все залишалося таким. Дуже вдячний за стабільність і якість обслуговування

Konstantin Tukan

8/28/2020

filled starfilled starfilled starfilled starfilled star
https://spacecore-img-strapi.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/Vector_67f3e41b7a.png

Найкращий хостинг. Дуже доступно порівняно з іншими хостами. Найкраща служба підтримки, вони відповідають дуже швидко! 10/10

Daniil Troyanovich

8/7/2020

filled starfilled starfilled starfilled starfilled star
https://spacecore-img-strapi.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/Vector_67f3e41b7a.png

Залишився задоволений роботою з SpaceCore. Проблем не було. Будемо знову користуватися.

Anton Shvets

8/6/2020

filled starfilled starfilled starfilled starfilled star
https://spacecore-img-strapi.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/Vector_67f3e41b7a.png

Добрий день, хочу поділитися своєю досвідом роботи з компанією SpaceCore та їх агентами підтримки. Агенти підтримки працюють на високому рівні професіоналізму, а ціни на сервіс доступні. Найголовніше, вони допоможуть вам у будь-який час доби. Хочу відзначити, що захист від атак також включений у вартість хостингу, що є дуже важливим. Загалом, я рекомендую цей сервіс з упевненістю. Так тримати!

Artyom Sevasteev

7/13/2020

filled starfilled starfilled starfilled starfilled star
https://spacecore-img-strapi.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/Vector_67f3e41b7a.png

Вперше замовив хостинг, все прийшло швидко і якісно, підтримка працює відмінно, хостинг відмінний!

Kirill Gorbachev

7/3/2020

filled starfilled starfilled starfilled starfilled star
https://spacecore-img-strapi.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/Vector_67f3e41b7a.png

Використовую цю службу та їхній хостинг протягом місяця. Команда відгуклива і вирішує всі проблеми. Якщо ви щось не знаєте, вони вам допоможуть. Коротше кажучи, все відмінно.

Yevhen Savchuk

6/26/2020

filled starfilled starfilled starfilled starfilled star
https://spacecore-img-strapi.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/Vector_67f3e41b7a.png

Гарний хостинг, рекомендую взяти!

Alexander Gavrilov

6/23/2020

filled starfilled starfilled starfilled starfilled star
https://spacecore-img-strapi.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/Vector_67f3e41b7a.png

Рекомендую хостинг - SpaceCore. Я вже 4 місяці використовую його і не мав жодних проблем. Використовував різні тарифи, і все працює стабільно, без лагів чи технічних помилок. Підтримка завжди швидко відповідає, ввічлива та розуміюча. Вони завжди допомагали та просто спілкувалися дружелюбно. Багато хто каже, що якщо підтримка хороша, то і хостинг хороший, і тут підтримка дуже ввічлива та чудова! Як і сама продуктивність хостингу. Рекомендую купувати, адже це дуже хороший хостинг, а адміністрація створила всі умови, щоб користуватися хостингом було приємно та тільки радіти.

Vova Zakachura

6/16/2020

filled starfilled starfilled starfilled starfilled star
https://spacecore-img-strapi.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/Vector_67f3e41b7a.png

Відмінний хостинг, краще не знайти. І дешевий, і якісний. Також мене порадувало те, що тут працює адекватна адміністрація, яка знає відповіді на всі питання і завжди допоможе. Купуйте! Кращого хостингу не знайдете!

Timur Izmailov

6/10/2020

filled starfilled starfilled starfilled starfilled star
https://spacecore-img-strapi.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/Vector_67f3e41b7a.png

Все відмінно! Беремо дедик і при виникненні проблеми, технічна підтримка оперативно її вирішує. Будемо продовжувати співпрацю.

Alexander Kolesnikov

6/9/2020

filled starfilled starfilled starfilled starfilled star
https://spacecore-img-strapi.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/Vector_67f3e41b7a.png

ВДС top, вони надали промокод за перехід з іншого хостингу.

Vyacheslav Krabenko

4/24/2020

filled starfilled starfilled starfilled starfilled star
https://spacecore-img-strapi.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/Vector_67f3e41b7a.png

Взяли ВДС, поки не було скарг. Технічна підтримка відповідає швидко і вирішує проблеми точно і чітко.

Danya Shoshin

4/20/2020

filled starfilled starfilled starfilled starfilled star
https://spacecore-img-strapi.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/Vector_67f3e41b7a.png

Хостинг ВДС просто чудовий. Адміністрація та технічна підтримка на високому рівні. Дякую, рекомендую всім.

Dima Ponomarev

4/15/2020

filled starfilled starfilled starfilled starfilled star
https://spacecore-img-strapi.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/Vector_67f3e41b7a.png

Придбав VDS-ник, виникли проблеми з ним. Все оперативно вирішили і допомогли. Рекомендую! Ціни досить низькі для хостингу, отже, робіть замовлення саме тут + потужне обладнання!

Sergey Leshkevich

4/8/2020

filled starfilled starfilled starfilled starfilled star
https://spacecore-img-strapi.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/Vector_67f3e41b7a.png

Придбав хостинг тут для приватного серверу. Все на вищому рівні. Допомогли з налаштуванням прапорців, в результаті стабільний TPS 20. Дуже задоволений, ціна виправдовує очікування. Дякую!

Jakub Sulkovski

4/1/2020

filled starfilled starfilled starfilled starfilled star
https://spacecore-img-strapi.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/Vector_67f3e41b7a.png

Користувався багатьма хостингами, і з усіма були проблеми. Після переходу на SpaceCore все працює добре і стабільно. У перший місяць помилися і призначили інший, гірший тариф, на що адміністрація відповіла, надавши гарний бонус та змінивши тариф. Все надійно і чесно. Рекомендую.

Fedor Meshkov

3/19/2020

filled starfilled starfilled starfilled starfilled star
https://spacecore-img-strapi.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/Vector_67f3e41b7a.png

Я довго мучився, де взяти в оренду VDS, і дуже радий, що потрапив до людей, які знають свою справу на 100%. Дуже хороший хостинг і відгуклива підтримка. Спочатку я придбав собі віртуальний сервер, який мені не підійшов; на що мені зробили заміну з доплатою на виділений. Підтримка працює 24/7, вони відповідають у будь-який час дня і ночі. Всім раджу!

Pavel Dobrov

3/18/2020

filled starfilled starfilled starfilled starfilled star
https://spacecore-img-strapi.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/Vector_67f3e41b7a.png

Непоганий хостинг, допомогли з налаштуванням сервера.

Maxim Romanov

3/16/2020

filled starfilled starfilled starfilled starfilled star
https://spacecore-img-strapi.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/Vector_67f3e41b7a.png

Відмінний хостинг, низькі ціни, високий рівень обслуговування!

Yevheniy Mironenko

3/16/2020

filled starfilled starfilled starfilled starfilled star
https://spacecore-img-strapi.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/Vector_67f3e41b7a.png

Відмінний хостинг, підтримка на найвищому рівні, хостинг вартує своїх грошей.

Vladislav Veremeenko

3/8/2020

filled starfilled starfilled starfilled starfilled star
https://spacecore-img-strapi.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/Vector_67f3e41b7a.png

Купив я дедiк. працює добре. Адміністрація відгуклива, вони швидко відповідають та можуть вам допомогти з будь-якою проблемою.

Vanya Lekomtsev

3/3/2020

filled starfilled starfilled starfilled starfilled star
https://spacecore-img-strapi.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/Vector_67f3e41b7a.png

Переміг у конкурсі VDS. Технічна підтримка адекватна та терпляча (дуже), вони швидко відповідають. Проблем з хостингом немає.

Pavel Nickolaichuck

2/25/2020

filled starfilled starfilled starfilled starfilled star
https://spacecore-img-strapi.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/Vector_67f3e41b7a.png

Блукаючи просторами всесвітньої павутини, я бачив багато схожих хостингів, Але чесно кажучи, цей хостинг найбільш доступний з усіх і пропонує тарифи, Які на інших хостингах коштують у 2 рази більше, якщо не в 3. Тех. Підтримка відповідає швидко й відзивчиво, це радує, що вони щиро намагаються допомогти. Користуюсь уже 2 місяці, і це мій улюблений хостинг відтепер

Nikita Makarov

2/13/2020

filled starfilled starfilled starfilled starfilled star
https://spacecore-img-strapi.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/Vector_67f3e41b7a.png

Відмінний хостинг, без лагів і доступні тарифи. Прекрасна адміністрація. Це мій перший день роботи з VDS, і якби не вони, я б був зовсім загублений у тому, що і як робити. Вони мені дуже допомогли, дякую

Dasha Vishneva

2/13/2020

filled starfilled starfilled starfilled starfilled star
https://spacecore-img-strapi.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/Vector_67f3e41b7a.png

Чудовий хостинг.

Daniil Sheremetyev

2/6/2020

filled starfilled starfilled starfilled starfilled star
https://spacecore-img-strapi.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/Vector_67f3e41b7a.png

Відмінні сервери. Взяв виділений сервер і не жалкую. Технічна підтримка відповідає швидко

Alexey Ivanov

1/28/2020

filled starfilled starfilled starfilled starfilled star
https://spacecore-img-strapi.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/Vector_67f3e41b7a.png

Хороші та швидкі VDS.

Petr Burmistrov

1/28/2020

filled starfilled starfilled starfilled starfilled star
https://spacecore-img-strapi.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/Vector_67f3e41b7a.png

Ідеальний хостинг, рекомендую!

Alexander Naumov

1/19/2020

filled starfilled starfilled starfilled starfilled star
https://spacecore-img-strapi.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/Vector_67f3e41b7a.png

Я разом з другом купував сервер. Він працює ідеально, а технічна підтримка дуже допомогла. Дякую.

Ilya Zaramenskih

1/17/2020

filled starfilled starfilled starfilled starfilled star
https://spacecore-img-strapi.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/Vector_67f3e41b7a.png

Відмірне співвідношення ціни та обладнання.

Denis Luzin

1/13/2020

filled starfilled starfilled starfilled starfilled star
https://spacecore-img-strapi.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/Vector_67f3e41b7a.png

Якість хороша, і ціна також приємна. Я зробив покупку і не маю жодних сумнівів.

Pavel Silaev

1/11/2020

filled starfilled starfilled starfilled starfilled star
https://spacecore-img-strapi.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/Vector_67f3e41b7a.png

Рекомендую, спочатку взяла VDS, але мені потрібна була ігрова захист, мені дали виділений сервер, я додатково заплатила просто суму, і мені навіть перенесли всі файли. Рекомендую цей хостинг всім!

Anastasia Malyshyova

1/10/2020

filled starfilled starfilled starfilled starfilled star
https://spacecore-img-strapi.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/Vector_67f3e41b7a.png

Рекомендую. Ціни значно нижчі, ніж у інших. Адміністратор молодчина)

Bekzat Mercedes

1/6/2020

filled starfilled starfilled starfilled starfilled star
https://spacecore-img-strapi.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/Vector_67f3e41b7a.png

Чудові хлопці, були деякі невеликі проблеми з очікуванням передзамовлення, але коли мене вивело це очікування, під'їхала нова вузлова точка і я відразу почав скасовувати своє передзамовлення і замовляти тариф на новій вузловій точці. За тестами відмінно, процесор обробив 20 тис. папуг у багатопотоковому режимі, в однопотоковому - 6+. Щодо пінгу... Німеччина, хотілося б Фінляндію, але все ж таки сервери працюють відмінно з низьким пінгом. Гравець зайшов і сказав, що чанки почали завантажуватися миттєво. Загалом, що ще я можу сказати про цей хостинг, зараз вони продають послуги за копійки, але прийде момент, коли це закінчиться, адже постійно продавати такі послуги за низькими цінами невигідно. Так що я рекомендую замовити тариф за поточною ціною зараз, оскільки потім може бути пізно (підвищення цін або взагалі закінчаться місця). Рекомендую.

Nikolai Pakhovsky

1/4/2020

filled starfilled starfilled starfilled starfilled star
https://spacecore-img-strapi.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/Vector_67f3e41b7a.png

Топовий хостинг! Всі мої проблеми бустро вирішила підтримка. Не шкодую, що купив вдс :)

Artem Lucky

1/1/2020

filled starfilled starfilled starfilled starfilled star
https://spacecore-img-strapi.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/Vector_67f3e41b7a.png

Тільки почав користуватися послугами, але вже можу сказати, що вкладені кошти повністю себе виправдовують. Відзивчива техпідтримка 24/7 - це те, що безсумнівно сподобалося, а ще дуже вигідні та класні тарифи - майже вдвічі дешевше, ніж пропонують інші хостери. Через кілька місяців напишу ще один відгук, вже на основі вражень в експлуатації :) Так що, рекомендую.

Ivan Cherkashin

12/26/2019

filled starfilled starfilled starfilled starfilled star
https://spacecore-img-strapi.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/Vector_67f3e41b7a.png

На мою думку, SpaceCore - це відмінний варіант. Я вже придбав близько 3-х серверів. Були деякі проблеми, і я писав у чат підтримки. Вони швидко відповідають, протягом години точно. Якщо ви хочете налаштувати свій сервер Minecraft, це відмінний вибір. Обов'язково перевірте, що ви купуєте перед покупкою. Перш, ніж я вперше купив віртуальний сервер, я боровся з Putty. Беріть геймерський сервер. В короткому вигляді, рекомендую!

Alexey Darwin

12/19/2019

filled starfilled starfilled starfilled starfilled star
https://spacecore-img-strapi.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/Vector_67f3e41b7a.png

Все чудово, підтримка 24/7 працює, вважаю це основним "+"

Leonid Skoryukov

12/19/2019

filled starfilled starfilled starfilled starfilled star
https://spacecore-img-strapi.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/Vector_67f3e41b7a.png

Усе чудово. Всім поки задоволений.

Andrey Agapov

12/18/2019

filled starfilled starfilled starfilled starfilled star
https://spacecore-img-strapi.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/Vector_67f3e41b7a.png

Відмінний хостинг, рекомендую!

Alexander Kenntov

12/11/2019

filled starfilled starfilled starfilled starfilled star
https://spacecore-img-strapi.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/Vector_67f3e41b7a.png

Дуже класний хост, найкраща підтримка, якісна робота апаратних засобів, хороші ціни!

Alexander Shevchenko

12/11/2019

filled starfilled starfilled starfilled starfilled star
https://spacecore-img-strapi.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/Vector_67f3e41b7a.png

Відмінний хостинг, низький пінг, доступні ціни, відмінна технічна підтримка та, що найголовніше, потужні сервери. Рекомендую!

Ruslan Lendel

12/10/2019

filled starfilled starfilled starfilled starfilled star
https://spacecore-img-strapi.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/Vector_67f3e41b7a.png

Все файно, дуже хороший хостинг, рекомендую всім

Albert Kit

12/9/2019

filled starfilled starfilled starfilled starfilled star
https://spacecore-img-strapi.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/Vector_67f3e41b7a.png

Ми взяли VDS-сервер для власних потреб. Що я можу сказати, після більше ніж тижня тестування, мережа працює відмінно на швидкості 1Gbit, також місцезнаходження дуже добре, немає жодних затримок, я докупив ще IPv4, їх видали швидко, все працює ідеально.

Ivan Zubov

11/30/2019

filled starfilled starfilled starfilled starfilled star
https://spacecore-img-strapi.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/Vector_67f3e41b7a.png

Відмінна підтримка 24/7. Приємно займатися своєю справою і не турбуватися, адже завжди відповідать і нададуть консультацію. І дуже приємні ціни. Чесно кажучи, рекомендую. Хочу сказати, що хостинг пропонує рішення для будь-яких завдань, але краще переконатися в цьому особисто.

Pavel Sokurenko

11/26/2019

filled starfilled starfilled starfilled starfilled star
https://spacecore-img-strapi.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/Vector_67f3e41b7a.png

Гарний сервіс! На будь-яке запитання відповідають досить швидко та конкретно. Ціни на хостинг невисокі, дозволяють без особливих фінансових проблем займатися своєю справою.

Ivan Lumikrov

11/26/2019

filled starfilled starfilled starfilled starfilled star
https://spacecore-img-strapi.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/Vector_67f3e41b7a.png

Все чудово, хороша відгукливість та швидке вирішення проблем.

Danil Voronin

11/23/2019

filled starfilled starfilled starfilled starfilled star
https://spacecore-img-strapi.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/Vector_67f3e41b7a.png

Я відверто рекомендую цього постачальника хостингу. Я орендую кілька віртуальних серверів тут, і ніяких зависань, стабільний пінг. Технічна підтримка просто неймовірна і завжди готова вирішити будь-яку проблему, навіть якщо вам потрібно буде вирішувати її самостійно. Вони щодня змінювали для мене панель управління через мої проблеми. Загалом, я високо рекомендую і раджу кожному робити замовлення саме тут.

Alexander Mikheev

11/20/2019

filled starfilled starfilled starfilled starfilled star
https://spacecore-img-strapi.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/Vector_67f3e41b7a.png

Користуюся перший місяць, наразі все добре. Дуже приємні ціни, технічна підтримка відповідає миттєво. Сподіваюся, що ви і надалі будете підтримувати такий високий рівень.

Yuri Kuznetsov

11/20/2019

filled starfilled starfilled starfilled starfilled star
https://spacecore-img-strapi.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/Vector_67f3e41b7a.png

Купив віртуальний сервер (Intel Core i7-6700 2vCPU, 8 ГБ оперативної пам'яті DDR4, 100 ГБ NVMe), користуюся вже 10 днів. Все працює відмінно, сервери дуже швидкі! https://i.imgur.com/AskAxja.png Для тих, хто цікавиться, ось результат Geekbench 4: https://browser.geekbench.com/v4/cpu/14943423 Ось тест швидкості NVMe: root@s03:# sync; dd if=/dev/zero of=tempfile bs=1M count=1024; sync 1024+0 records in 1024+0 records out 1073741824 bytes (1.1 GB, 1.0 GiB) copied, 0.678288 s, 1.6 GB/s Дуже задоволений роботою сервера. На сервері встановлено декілька веб-сайтів, один з них дуже складний і працює з PerconaDB (яка також встановлена там), і працює без затримок. Загалом, хостинг мене ні разу не підвів, і я сподіваюся на подальшу успішну співпрацю! Пост буде оновлюватися, та хто зацікавлений, може звертатися до мене з питаннями.

Alikhan Khartumov

11/18/2019

filled starfilled starfilled starfilled starfilled star
https://spacecore-img-strapi.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/Vector_67f3e41b7a.png

Чудовий хостинг для проектів будь-якого розміру. Відмінна підтримка, яка швидко та професійно відповідає на будь-які питання, відмінне обладнання, низькі пінги та приваблива ціна. За весь досвід роботи з цим хостингом не було помічено жодних збоїв або відмінень в продуктивності. Підтримка відповідає чесно і грамотно навіть на складні технічні питання, що ще раз підтверджує чесність цього хостингу. Рекомендую!

Benjamin Reynolds

10/25/2019

filled starfilled starfilled starfilled starfilled star
https://spacecore-img-strapi.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/Vector_67f3e41b7a.png

Підтримка відповідає досить швидко і завжди готова допомогти. Ціни дуже приємно вражають, і щодо якості послуг немає жодних претензій.

Luis Alcon

10/19/2019

filled starfilled starfilled starfilled starfilled star
https://spacecore-img-strapi.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/Vector_67f3e41b7a.png

Відмінний хостинг, відгуклива технічна підтримка, яка вирішує всі проблеми! Рекомендую! 10/10

Nikita Frolov

10/4/2019

filled starfilled starfilled starfilled starfilled star
https://spacecore-img-strapi.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/Vector_67f3e41b7a.png

Все відмінно працює, допомогли вибрати хорошу конфігурацію за прийнятною ціною, наразі немає жодних зауважень.

Aligadzhi Huseynov

9/21/2019

filled starfilled starfilled starfilled starfilled star
https://spacecore-img-strapi.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/Vector_67f3e41b7a.png

Рекомендую цей хостинг. Технічна підтримка відмінна, завжди допомагають. Навіть якщо тобі потрібно дуже терміново, вони візьмуться і зроблять все для клієнта. VDS і дедиковані сервери працюють без будь-яких проблем, не вимикаються. Захист від DDoS-атаки, просто супер.

Ilya Kholobaev

9/2/2019

filled starfilled starfilled starfilled starfilled star
https://spacecore-img-strapi.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/Vector_67f3e41b7a.png

Придбав хостинг позавчора, раніше не мав досвіду роботи з "Віртуальними машинами". Вже думав, кого шукати для допомоги. Проте технічна підтримка працює відмінно. Вони допомогли налаштувати все, і тепер все працює чудово. Немає збоїв. Стабільна робота. Дякую за відмінні послуги.

Denis Hodymchuk

8/25/2019

filled starfilled starfilled starfilled starfilled star
https://spacecore-img-strapi.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/Vector_67f3e41b7a.png

Відмінний хостинг для різних завдань! Я сам використовував його для веб-додатку і не маю жодних скарг. Рекомендую всім.

Eldar Karpov

6/6/2019

filled starfilled starfilled starfilled starfilled star
https://spacecore-img-strapi.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/Vector_67f3e41b7a.png

Відмінна швидкість роботи, швидка, адекватна і компетентна адміністрація.

Alexey Grinchenko

5/14/2019

filled starfilled starfilled starfilled starfilled star
https://spacecore-img-strapi.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/Vector_67f3e41b7a.png

Добра і відгуклива підтримка, виникли невеликі технічні труднощі при початку роботи, і їх швидко вирішили!

Mikhail Chernyak

3/28/2019

filled starfilled starfilled starfilled starfilled star
https://spacecore-img-strapi.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/Vector_67f3e41b7a.png

Замовив хостинг і залишився задоволеним. Все на вищому рівні. Відгуклива технічна підтримка. Рекомендую (P.s ціни вражають).

Alexander Shurikov

3/27/2019

filled starfilled starfilled starfilled starfilled star
https://spacecore-img-strapi.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/Vector_67f3e41b7a.png

Добрі хости за досить низьку ціну, працюють стабільно, підтримка активна.

Alexander Mkrtes

3/25/2019

filled starfilled starfilled starfilled starfilled star
https://spacecore-img-strapi.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/Vector_67f3e41b7a.png

Я вже більше місяця користуюся цим хостингом, ціни прийнятні, і ще не було помічено жодних затримок. Технічна підтримка є однією з кращих, які я бачив. Висновок: це один з найкращих хостингів на сьогодні, можливо, навіть найкращий.

Willy Games

3/10/2019

filled starfilled starfilled starfilled starfilled star
https://spacecore-img-strapi.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/Vector_67f3e41b7a.png

Дуже добре обслуговування хостингу. Наразі я користуюсь послугами VDS і не маю жодних претензій. Трафік дійсно дуже швидкий, а ціна найбільш доступна, яку я бачив. Рекомендую всім, чудовий хостинг.

Ivan Trufanov

3/9/2019

filled starfilled starfilled starfilled starfilled star
https://spacecore-img-strapi.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/Vector_67f3e41b7a.png

Дуже хороший хостинг. На даний момент я користуюся послугами VDS, і у мене немає жодних претензій. Трафік дійсно дуже швидкий, а ціна найнижча, яку я бачив. Рекомендую його всім; це відмінний хостинг.

Ivan Trufanov

3/9/2019

filled starfilled starfilled starfilled starfilled star
https://spacecore-img-strapi.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/Vector_67f3e41b7a.png

Я рекомендую цей хостинг. Технічна підтримка дуже відзивчива, і ціни просто відмінні.

Kaspars Lunis

2/21/2019

filled starfilled starfilled starfilled starfilled star
https://spacecore-img-strapi.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/Vector_67f3e41b7a.png

Я рекомендую цього хостера. Ми співпрацюємо вже дуже давно. Відмінна технічна підтримка. Головне - це низька ціна.

Valentin Yakovlev

2/20/2019

filled starfilled starfilled starfilled starfilled star
https://spacecore-img-strapi.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/Vector_67f3e41b7a.png

Я купив віртуальний сервер, і тепер у мене зовсім немає проблем. Технічна підтримка завжди допомагає, і найцікавіше, що ціна дуже доступна. Кращого хостера не знайдете!

Vladislav Mankoshev

2/16/2019

filled starfilled starfilled starfilled starfilled star
https://spacecore-img-strapi.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/Vector_67f3e41b7a.png

Все відмінно, рекомендую :)

Nikita Gasai

2/14/2019

filled starfilled starfilled starfilled starfilled star
https://spacecore-img-strapi.s3.eu-central-1.amazonaws.com/uploads/Vector_67f3e41b7a.png

На даному хостингу я перебуваю вже 6 місяців. Спочатку я вважав, що хостинг нічого особливого, але моя думка змінилася вже в перші тижні. Власник хостингу завжди був готовий допомогти в усіх моїх запитах. Він завжди допомагав вибрати відмінний віртуальний сервер. Моя оцінка - 10/10.

Ilya Kholobaev

2/13/2019